Vi är Carpemos Entreprenad

Det spelar ingen roll om det är större projekt eller mindre, vi finns alltid till din hjälp med vår erfarenhet och stora yrkeskunskap. Du som kund och din kundnöjdhet är alltid i fokus för oss på Carpemo’s Entreprenad och vi löser alla projekt professionellt och effektivt på ett sätt som är såväl hållbart som prisvärt.  

Nytt och smidigt

Carpemo’s Entreprenad startades 2017 med en dröm om att få skapa en företagskultur som innebär god kommunikation, kunden i fokus och perfekt utförda projekt. Därför är vi extra glada över att ha fått se företaget växa och frodas under åren. Många av våra kunder är återkommande och det ser vi som det bästa betyg vi kan få. Vi kan därför också ge dig som kund ett flertal referensobjekt så att du kan känna dig extra trygg när du anlitar oss. Under åren har vi utfört så pass många stora och små objekt att det alltid finns något som liknar det du vill ha hjälp med.

Välkommen att kontakta oss

Vilken typ av tjänst du än önskar dig inom markarbeten och skogsvård så finns vi tillgängliga för dig. Du är välkommen att kontakta oss på Carpemo’s Entreprenad redan när du är i planeringsstadiet av ditt projekt. Vi kommer gärna och tittar på ditt uppdrag och kan även lämna en kostnadsfri offert eller prisuppskattning, så att du har något att luta dig mot. Vi ses!