Så kan vi hjälpa er 

I vår fordonsflotta har vi allt som behövs för att själva kunna utföra de flesta tjänster som du som kund kan efterfråga. Vi har också en stor kunskap och erfarenhet tillsammans med ett kundfokus och en vilja att alltid lära oss mer inom området.   

img

Jämna av tomt

Har du sluttningar på din tomt som du vill jämna ut? Då har du kommit helt rätt! Vi ser till att din tomt blir helt slät och fin, och optimal för ditt önskade ändamål. Oavsett hur din dröm må se ut så ser vi till att uppfylla den.

img

Shacktning

Vi förbereder och gräver din tomt, något som kräver en tung utrustning. Det är alltså inget du riktigt kan göra på egen hand. Ni kan självklart lita på att vi har all utrustning (och främst kunskapen) som krävs.

img

Utgrävning för dräneringar

Har ni oönskat grundvatten eller ytvatten som ni vill få väck från er trädgård? Det fixar vi. Vi ser till att det dräneras bort snabbt och effektivt med hjälp av mångårig erfarenhet och lämpliga verktyg. 

img

Skogsarbeten

Vår kunskap finns inom området skogsvård med gallring, röjning och även beredning av mark inför nyplanteringar med mera. Med vår kunskap inom både markarbeten och skogsvård får du ett totalkoncept där du lugnt kan lägga hela processen i våra händer.